Håkan kan man lita på!

Har varit på jakt efter nya ridbyxor på rea ett tag nu. Är galet trött på alla ridsportsaffärer som skryter om rea upp till 70% och sedan bara kan erbjuda någon typ av andrahandssortering på -70-tals modeller.

Håkans Häst & Hund kan man dock alltid lita på! Har aldrig sett en mindre hästshop med så extremt mycket produkter. Man får vara lite av en sakletare för att hitta det man letar efter ;-) Igår var det riktigt lyxigt dock, var ensam i butiken och hade självaste Håkan som letade fram modeller och varianter på löpande band. Kändes i och för sig lite mysko att byta om rakt av mitt i butiken men vad fasen gör man inte för nya ridprodukter?

Blev två par helskodda softshell ridbyxor från Jacson (för övrigt grymt sköna)



Fick även med mig en uppsättning riktigt rekordeliga benskydd till Ambra. Behövs kraftiga grejer till den bruden när man rumlar runt i terrängen, hon rör sig inte som en katt om man säger så .......





Nu blir det stekta nudlar och korvgryta följt av fullt jobb, hundprommis runt hamnen, träning för Rebecka och kvällsfodring. Kommer somna ovaggad ikväll tror jag bestämt.
Allmänt | |
#1 - - Linda:

Snygga benskydd. Undra om de finns i strl shettis ;)

Upp