Avslut och nystart

Avslutade "semestertiden" med bästa syster på besök i nästan två veckor. Det gick framåt med Linda ganska snabbt faktiskt. Efter första mötet med Oskar så var hon som en ny person! Tog tag i saker själv, fixade sopor, disk, tvätt med mera som ingår i hushållsjobbet typ. Så nu vet vi att hon kan, inget mer be om hjälp med allt på boendet nu va!!? Matandet och vilandet var de mysigaste stunderna för de två så igår kväll fick hon ha lillprinsen i sin säng. Det var nog höjdpunkten på de här veckorna....



Så det var väl avslutandet av själva semesterperioden nu avancerar vi in i mammagrejen. Var nyttigt att träffa Nina o Vera idag, här fegas det inte med barnvagen på stan minsann! Torghandel och goda baugetter från Fifflers hann vi med innan paketöppnande på hög nivå!







Efter finfrämmat så tog Staffan stackars omotionerade Peppar till en skog så Oskar och jag kunde knalla iväg till Framnäs och REA-fynda lite o fixa nytt krubb till bäsen. Eftersom jag inte hinner med så mycket prommisar med doggan längre så fick hon sysselsätta sig själv med en så kallad tuggknöl på altanen i spöregnet .... hygglo matte...inte. Och nu lär hon vara ännu mer ledsen för nu tvångsgår hon med husse. Kompenserar all ondska med att hon får sova middag i sängen med mig o lillprinsen.



Apropå lillprinsen ja, skulle börja mata honom nu när jag började med bloggen (har blivit en halvhygglig fena på att bara skriva med en hand) Klockan sa att det var hög tid o bra läge för käk. Enligt Oskar var det helt klart varken rätt tid eller läge.



Nej hörrni, nu ska här matas klart och pratas lite i telefon med goda vänner en stund
Allmänt | |
Upp