Oskar 2011-06-08

Vår lilla kämpe ville se dagens ljus mycket tidigare än beräknat.
2 månader för tidigt kom han till oss.

Ur ett tumult av kaos, skräck, akutsnitt, trauma och massor av blod och tårar tittade sedan världens finaste lille, lille kille fram. Han är hel, fin, frisk och helt underbar, bara väldigt, väldigt liten. 1280gram idag.


Senaste dygnet har han börjat öppna ögonen lite mer.
Allt som oftast hänger munnen med i samma veva ;-)




Han håller gärna mamma i fingret när han gosar.


Pappas stora händer fäster blodtrycksmätaren på lilla, lilla foten.


Tror att det var ungefär så här han låg på första ultraljudsbilden. Då sa direkt syssling (?) Björn att det "såklart var en kille för precis så där ligger ju jag i soffan typ.... " Tänk så rätt han fick!!


Pappa får lära sig att hantera betydligt mindre produkter än panncentraler nu ett tag framöver .....

Vi bor tillsvidare på KSS, Neonatalen. Har dator och mobil lite sporadiskt. Om någon vill ha kontakt så nås vi enklast via SMS. Tack för alla underbara hälsningar och lyckönskningar på Facebook, mail, sms osv ... Ni är bäst!!

Ett speciellt tack till Sabina! Utan din kamikazeuttryckning och vansinneskörning till Skövde vet vi inte hur det hade gått! Antagligen kan vi tacka dig för att Oskar lever och mår så bra!
Allmänt | |
#1 - - christine:

Underbart att äntligen få ett livstecken från er! Vilken härlig liten Oscar! Skönt att allt har gått bra trots snabbförlossningen...förstår att det var traumatiskt för er. Ha det nu så jättebra, ta vara på den underbara babytiden och skriv så ofta du kan i bloggen. Vill veta allt allt allt :) :) kram alla tre

Upp