Peppars helvetesdag och min fattigdom!

Ont i tassarn o tvingad att gå en liten del av elljusspåret i alla fall innan lunch var första miserabla delen av den katastrofdag enligt Peppar, sedan bar det av till kliniken och där ville hon helst av allt bara forcera ytterdörren, rymma och gömma sig i bilen. När det inte fungerade gick  hon över till hysteriskt skakande i kroppen, hyperventilation samt gnylande .....





Allt detta lidande bara för att visa upp sina tassar i 3 minuter. Allvarligt talat så gjorde ingen någonting annat än att titta på henne. Total paniklåsning på djursjukhus nu helt uppenbart.

I övrigt var besöket ganska trist för mig också. Väntetid 45 minuter efter avtalad tid, kostnad närmare 700:- för 10 minuters kontakt med veterinären plus antibiotika för 400:- .....

Tur för Peppar att hon är underbar och älskad av alla för annars hade hon nog varit i himlen för många veterinärfakturor sedan..... In alles så har hon kostat mer än 150.000:- att reparera under sina 11 år, det är lite drygt 13.500:- per år och cirkalisa 1.000:- per månad extra om man slår ut det.
Allmänt | |
#1 - - Julia Arkelöv:

Dyr hund :O !

#2 - - Sofie:

Julia - jag hade skrivit fel i första inlägget!! Skulle ju vara per ÅR inte per månad!! Fasen vad vi ska hoppa ponny nästa helg då ;-)

Upp