En förlorad kamrat

Idag fick finaste Time Out alias Tussen åka till himlen.

Efter en hård kamp för överlevnad mot sjukdomen Colitis X (Om du söker på nätet för mer detaljerad information sök på Colitis X eller Baron Gruff. Hästar som drabbats av Colitis X och överlevt själva sjukdomen kan tyvärr drabbas av följdsjukdomar så som fång och tromboflebit (inflammation/infektion av halsvenen) så förlorade tyvärr finaste Tussen.

Det är så himla sorgligt på alla sätt men mest av allt så känns det förjävligt eftersom han hade en sådan livsglädje. In i det absolut sista så gnäggade han på sina kompisar. Jag och Oskar var där igår och hade med oss en hel påse äpplen och bananer till honom. Vi reagerade nog lite allihopa när han dissade bananerna men sen åt han ju i alla fall ett par mindre äppelbitar och när Oskar började låta som en liten get så blev han ju nyfiken och hade spetsade öron och såg ganska så "med" ut. Alert kan man inte säga men i alla fall med. Sedan gick det bara utför och i morse blev det tvunget att fatta beslutet att han hade det bättre i himlen än på jorden.

Vi saknar honom massor!!!












Allmänt | |
#1 - - Kristina:

Vilken härlig bild på Tussen. (Den första bilden)

#2 - - Kristina:

Tråkigt att det inte gick att rädda honom. Nu får han busa med Debban i hästhimlen. Kram

#3 - - Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog:

Åh, vilken fin häst! Jag har aldrig gått på ridskola eller så, men vuxit upp med hästar eftersom bland annat min moster/kusiner har flera araber :)

Må han gnägga och springa fritt i hästhimlen med sina vänner! <3

Upp