Rörig helg men några ljusglimtar finns ju alltid

När livet känns surt är djuren mina bästa psykologer, de lyssnar alltid oavsett hur lång berättelsen är, de kommer aldrig med dumma svar eller krävande frågor. Älskar dem så mycket! Ni får inga idolbilder på världens främsta fyrbeningar, här är dagens bilder istället.

Ambra har sett ut som att hon går med benvärmare på sig dygnet runt sista tiden. Carin hade uppmärksammat detta fenomen och eftersom hon inte är feg direkt så tog hon såklart tag i "kallblodsbenen" när hon fick hem sin klippmaskin. Att hästen är klippt endast en gång innan och då var drogad samt hade 2 kilo bomull i varje öra berörde inte henne nämnvärt. Återigen förvånad över Ambras psyke, var det verkligen hon och jag som stod i en och en halv timme igår innan vi kom förbi ladan? (som vi för övrigt passerat 40 ggr tidigare) Raka benen hamnade tydligen inte i kategorin skräckupplevelser men dit förpassades den stackars oskyldiga ladan tydligen .....  TACK CARIN du är bäst!!





Hela den här helgen har jag kännt att jag behöver frid. Varit mycket skog och djur blandat med räkningar, viktiga papper och sorterande/letande efter olika papper och deklarationen ..... hur kul tror ni att jag har haft??

Tur att det är vår annars hade jag spolat ner huvudet i toaletten (som den mycket kända Bert sa i sin dagbok)



Blåsippor känns som lite "stroppiga", vill helst stå själva och glänsa med sin vackra färg.



Vitsipporna däremot de älskar att leka i grupp, inget snobberi här inte, big happy family!



Hmmm, den här kanske fick spelet efter att ha varit nedfryst i ett halvår....? Så här såg det ut i fredags i alla fall.

Peppar är ju ni som följt bloggen sedan 2000 vet, min största glädje, sorg, kärlek och hat, vår relation är tämligen komplicerad. Mycket beror på att jag inte hade väntat mig att bli tvingad att STÅ på promenad tre till fyra gånger per dag samtidigt som mitt liv är toppstressat på andra områden. Man kan tappa tålamod för mindre faktiskt. Hur eller hur så är hon min darling och hon vet när matte behöver extra mycket kärlek. Foto nedan från kvällens lek med Loke och Morris ute på Anderstorp.



Nu ska jag kolla upp hur mitt käk blev, det har fått laga sig självt på spisen medan jag fixat bilder och bloggande, hoppas att det har skött sig ;-)

Just det, vi försökte fota stallets charmigaste "vi-är-likadana-killar-fast-med-20-års-ålderskillnad". Tyvärr suger iPhone att fota med, den är verkligen skitkass, skaffa en annan mobil om ni har tänkt fota med den.

Allmänt | |
#1 - - Carin:

Om jag får säga de själv så blev de ju riktigt snyggt oxå!!! ;)

Tack för idag Sofie!

#2 - - Sofie:

Just det!! Hon blev en superpuma! Och tack själv ;-)

#3 - - Julia:

Tvinga johan att filma mig o rocky som du sa ;)



här är filmen; http://www.youtube.com/watch?v=BOaGBa-SmyA

#4 - - Sofie:

Hoppeponnyn är i toppform ser jag ;-)

Upp