Lugn, kall och opyntig helg

Julgransprojektet landade så här efter att vi insett att alla lamporna måste dras om ...... hatar att pynta!! Hade inte rosa klänning eller lekte med dockor heller, har så sjukt dåligt tålamod med sånt här.



I morgon när jag har mediterat mig till själsfrid eller nåt så ska jag göra om och göra rätt och hoppas på att granhelvetet inte välter över mig så jag sticks till döds av ett barr rakt in i syncentrum som sedan vandrar vidare och penetrerar hjärnan eller så.....

Skit i granen. Hade en riktigt magisk uteritt med Ambra i fredags eftermiddag, hittade ett grymt härligt ställe att galoppera snö på, gav ny energi till oss båda.



Helgen har använts till att ta igen förlorad sömn, har lyckats grande. Somnat som en sten i soffan varenda kväll vid 19-tiden för att sedan vakna till så där yr och helt komig och konstaterat att jag lika gärna kan sova för natten. Kul tjej .... men nyttigt var det!!

Fler än jag som chillar i soffan btw även om somliga inte vill vara med på bild ....



Fruktfatet här hemma är boostat nu för tiden, känns som att vi alla går och drar på någon jäkla bacill som inte bryter ut ordentligt så nu ska här käkas vitaminer i naturlig form. Dessutom ska jag tvinga Staffan att äta upp alla åtta kiwis som han köpte när han var godissugen och sen vek han ner sig för begäret och käkade godis ändå så nu har vi massor av kiwi som ingen vill ha .....



Man får inte roligare än man gör sig sa Ambra o TimeOut idag i hagen







Betydligt mycket roligare än ett svettigt dressyrpass helt klart ...



Oinspirerad, trött och så jävla ont i armen/axeln så jag tar lite droger och sover istället så slipper ni läsa mer menlöst bladder idag.
Allmänt | |
Upp