Sökes: frid och tid för eget tänkande

Nu är det ett faktum på riktigt att vi flyttar isär, ingen nyhet för många av er. Dock lite av en nyhet för mig själv som inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen de sista månaderna. Nu är beslutet fattat i alla fall. Peppar och jag söker ny bostad i Lidköping eller närliggande på landet. Alla, det vill säga jag, Peppar och Ambra trivs ypperligt just här i Lidköping, jag vet att pappa vill ha mig till Sthlm och jag själv ett tag lutade åt Östergötland igen men hur eller hur så är den här staden den bästa för oss alla just nu.

Ni kan ju själva se hur nice det är på gamla hederliga (dock ej användbara bloggen) http://www.freewebs.com/superbullterrier/apps/blog/

Håll gärna en extra tumme för mig och djuren om ni orkar. Har du ett trevligt ställe att hyra ut eller sälja så kontakta mig gärna på sofie @ bioenergitidningen . se

Kram och godnatt!


Det kanske rättar sig te som di säger här nere

Länkar från FB-albumet, där ligger alla kommentarer till bilderna och korta textsnuttar för den osm är intresserad.
Är som ni förstår tillbaka i min egen lägenhet nu, känns underbart!!

MIDSOMMARHELGEN


Tomt, tyst och hemskt

Livet är en strid ibland, just nu värre än någonsin faktiskt. Jag och Peppar är ensamma i lillhuset på Haga och så lär det förbli ett tag framöver. Tack alla ni som ställer upp och man får väl tänka att det kunde varit värre, jag hade kunnat vara ännu svagare och känt mig ännu mindre kanske ..... vet inte faktiskt, kan man känna sig mindre än helt krossad?

Har tappat bort raggarna, hittat ett läskigt sår och säljer min trailer

Kort och koncis rubrik......

Tog ett helt gäng ganska så komiska foton i helgen när det var Cruising  i stan. Jag är inte van vid raggarkulturen så både jag och hunden var i lite chocktillstånd när vi kom hem....... bilder kommer när jag hittar rätt bland mapparna igen. Hörde att fem personer hade tagits in på sjukhuset för fylla, är förvånad över att det inte var femhundra med tanke på antalet bilar och folk som var ute på stadens gator och torg.

I övrigt så har helgen varit ganska så slitsam på olika sätt men jag tror att vi har landat rätt igen nu. Lilla Ambra har tyvärr hamnat lite lägre på prio-listan under dessa dagar, tack Carin för hjälpen!! Extra trist var det ju därför att upptäcka det här idag :-(

Nu spöregnar det dessutom och hon går ute på bete, funderar faktiskt på att slänga mig i bilen och åka och ta in henne, har sjukt dåligt samvete över att ha försummat henne, hittat skadan på henne och sen nästan dränka henne i natt. Usch vilken usel matte jag är.

Har i övrigt roat mig med att lägga ut annonser på min fina hästtrailer. Den är för fin och för dyr för att användas endast en gång per år, då kan jag lika gärna hyra en vid dessa enstaka tillfällen känns det som. Den var dock himla praktisk nu i flytten men jag har bestämt mig för att om jag någonsin flyttar igen så ska den tjänsten beställas och jag ska åka på spa-resa under tiden typ.

Om du är sugen på en superbra trailer till ett sjukt bra pris kan du kika på annonsen här:

Hästtransport till salu

Corona by Christ

Årsmodell 2009

Endast använd fyra gånger. Totalvikt 1500 kg, 770 kg maxlast.

Extra tillbehör: långa och korta bommar, glasfiberöverlucka samt vinterhjul.

Vid snabb affären säljes denna trailer för 55.000:- (nypris med extra tillbehör 75.400:- ), två träribbor på rampen borttagna men nya ekribbor finns samt originalbultar.

Tillverkas i hälften glasfiber (front och tak) och hälften plyfa (långsidorna). Sadelkammare med separat dörr från utsidan. Låg tjänstevikt med bibehållen säkerhet. Ett mycket klokt val för den prismedvetne.

Tekniska data med mera finns här: www.varmlandsvagnen.seGlasfiberöverlucka istället för plastduk.


Både korta och långa bommar finns.


Sadelkammare med låsbar dörr.Mycket bra ljus- och luftinsläpp. (Lampan på taket ingår ej i köpet ;-)Två ribbor på rampen är bortmonterade men nya ekribbor finns samt originalbultarna.Ekribborna samt de långa bommarna.Helgjutna plastkrubbor.

Slå en signal vid intresse; 070-881 97 01 eller maila sofie@bioenergitidningen.se
Trailern finns att hämta utanför Lidköping.

Grillkväll på altan/balkongen?


Peppar gillar altan/balkongen skarpt! Från och med igår slipper hon koppel då vi fixade nätet runt hela härket.
(randigt och rutigt i en jäkla röra ser jag nu ;-)


Soffan är numera inflyttad i rätt rum, tack för hjälpen Johan!!!


Första riktiga doppet i Vänern är avklarat oxå, riktigt skönt faktiskt! Peppar och jag var nere vid sjön nyss igen men vi har inte hittat något bra "plaska-runt-med-hunden-ställe" ännu så vi får nog ta en sväng till senare. Vid närmare eftertanke kanske vi inte ska det ......... ska tydligen vara någon typ av raggarträff här i stan, kanske inte så smart att ge sig ut ensam med doggan ner genom industriområdet då ....... får bli en stadstur istället.
Peppar har bekantat sig med grannen under och valt ut det bästa i butiken ;-)

Ha en skön lördag!

Kaoset har landat i stan!!

Nu återstår "bara" flyttstädningen i Vinninga, att få in en soffa med skylift via altanen här i stan samt få ordning på allt här hemma och sist men inte minst soptippen.Utsikt från altan/veranda/balkongen


RSS 2.0