Misärsemester!!!

Sorry för dålig uppdatering av bloggen. Har ägnat de senaste dagarna åt att köra omvägen via broarna i Danmark för att komma hem med min illblödande sambo. Efter Öresundsbron i snöstorm så pallade vi inte att köra hela vägen hem så det fick bli en oplanerad övernattning också och ett snabbstopp vid ett jobbslott. Ni kan inte fatta hur jävla segt det var att avverka 80 mil UTAN att få ha den där sköna semesterkänslan i kroppen.

Hann bli ordentligt förbannad på danska bilister också, kör som idioter i snöstorm och ishalka. Extra intressant blev det när vi kom upp på bron. Genom tunneln är hastigheten 90 när den sedan övergår till bro så möts vi av lite dubbla budskap; Varning för isbelagd vägbana och hårda sidvindar! Ny hastighet 110!!! :-0



Överlevde i alla fall resan trots att ingen av oss har sovit i mer än 1-timmaspass den senaste veckan. Under resans gång så passerade vi två danska sjukhus oxå som snabbt konstaterade att det största blodkärlet man har i näsan var trasigt. No shit Sherlock! Det stormblöder ju helt galet!! Fick lite specialmaterial att plugga igen med och en spännande ballong som egentligen inte fick sättas av andra än utbildad personal.Kändes ju safe att jag skulle göra det, not!!

Kändes sjukt skönt att komma hem till Lidköping och få en tid hos en läkare.



Lättnaden var verkligen enorm när vi väl landade på Torngatan igen. Åkte iväg till stallet ganska omgående, behövde verkligen lite egen tid efter en veckas vakande 24/7 på blödandet. Kom hem god och glad och förberedd för att laga en het tacomiddag och ett glas rött.

Möttes av kaskadblödande sambo, etsningen från tidigare på dagen hade brustit grande. Okej, ett till badrum att sanera, skrubba och skura. Sen blev det jourcentralen/akuten och jag var ganska så jävla urförbannad på sjukvården vid det här laget. Tror att de som mötte upp oss där fattade det lite grann, ny läkare etsade och brände fem gånger innan han konstaterade att "det här håller om du är försiktig, annars blir det KSS och operation"



Nu har det hållt sig i ett dygn så vi hoppas på det bästa igen då efter 8 dagars misär, massor av pengar bortkastade på semesterhus, ro och frid som gick helt åt helvete och det där med att komma hem utvilad efter en semester kan ni bara glömma, har troligen aldrig varit så sliten som jag är nu.

Men ... huset var fint i alla fall ..... synd bara att vi inte kunde njuta av det alls

Allmänt | |
Upp