Äventyr och rockkonsert i parken

Totalvrålande, arg bebis har flyttat in här.... vem bytte ut vår bebis?
Kan vara allmän surhet för att få komma upp, kan vara magknip, borde inte vara hungrig för han har ätit som en bullterrier hela morgonen. Jävligt frustrerande :-S

Igår hade vi en betydligt roligare dag.

Gratis entré på Äventyrslandet. Vi drog dit för att kolla in hur det egentligen var, har ju fått mest skit i media här. Götenepolitikerna är hyggligt missnöjda kan man säga, hela grejen började med fiaskot Medeltidens värld och sedan verkar allting bara ha eskalerat. Nu drivs stället av Bert Karlsson som tydligen fått till ett extremt fördelaktigt avtal medans kommunen får fortsätta betala av på sin 80 miljonersförlust. Ja, ja kidsen har det nog jäkligt roligt i alla fall. Mittendelen där själva äventyren är torde vara en dröm för vilda, orädda barn mellan 4-12 år typ.





Efter ett par timmars hemmaloydande och fixande beslöt vi oss för att fortsätta aktivitetsdagen och tog en promenad med hund och bebis upp till Stadsparken där det bjöds på gratiskonsert. Gillar Lidköping, allting något som händer här, festivalerna avlöser varandra och där emellan är det torghandel eller uppträdande i parken.

Passade på att chilla lite med storebrorsan också



Funderar på att leta upp en ny konsert idag för då sov Oskar som bäst ....

Kvällen till ära var han uppdressad i det hitills oanvända Elsklingsplagget som han nu har börjat växa i. Återigen tack till kusin Lena. Kul att ha några dyra, fina kläder när man ska ut på någonting. (OBS! Kolla dubbelhakan!! Lite skillnad mot hur han såg ut på NEO :-0 )



Nehe, kanske ska passa på att sova lite nu när huliganen äntligen har slocknat. Han har haft uppträdande sedan 06.30 i morse .... och vi hade ju lite vaken kvalitetstid vil 03.30 också så nu känns det mosigt i tänket.


Allmänt | |
#1 - - Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog:

Sicken gosig haka! (såna som vi själva INTE vill ha skratt) men som är gosia på di små ;)

Upp