Effektivitetsonsdag

BVC, Socialkontoret och stallflytt på samma dag. Gäller att passa på när pappan har pappadag helt enkelt. Så nu är Olof pappa på pappret.



Oskar har gjort sin invägning med strålande resultat och Ambra är inflyttad med alla pryttlar på Lycke. Hoppas att prinsessan trivs på lösdriften nu, än så länge verkar hon må lysande. Härligt att hälsa på kusarna och se att hon har ett helt nytt lugn i blicken.



Kurt går det inte att få någon vettig bild på tyvärr eftersom han kryper in i mobilen så fort man tar upp den. Har väl aldrig träffat en mer social häst någonsin tror jag.



Kvar på Anderstorp finns nu ett styck låda som ej går att bära själv och två styck täcken som ska åka värmeverk, ska bara klippa loss alla spännen och "bra att ha detaljer" först.

Statusen på liten Oskar var helt häpnadsväckande idag. 6 hg på två veckor och 3,5 cm på längden!! En prematur bebis brukar komma ikapp de andra barnen i samma årskull efter ett och ett halvt år ungefär. Oskar fixade detta på två och en halv månad. Helt galet men han ligger nu på normalkurvan!! Från att ha legat på kurva utanför deras papper så har nu genom spikrak klättring uppåt landat på samma kurva som alla de fullgångna bäsarna. Är så himla fantastiskt att allt går så bra, jag är livrädd för bakslag hela tiden men har bestämt mig för att glädjas åt allt som är bra istället för att oroa mig för allt som kan bli fel. Ibland blir det såklart återfall i oro men just idag känns det helt underbart bra.

Matchvikt - 3860
Längd - 52,5


Betänk nu att han egentligen skulle vara 2,5 vecka gammal.

Allmänt | |
#1 - - christine:

Så himla söt han är! Och vad skönt att allt flyter på så bra, kram

Upp