Nu går det snabbt

Här händer det grejer!

Naveln är tappad, kuvösen bara på natten om ens det, sover i säng istället utan någon andningshjälp alls, den lilla passagen vid hjärtat har börjat gå tillbaka i och med att han har mognat = ingen medicin eller operation kommer att behövas, syresättningen funkar utmärkt nästan hela dygnet, maten är ökad massor och sonden med kontinuerligt matdropp är bottagen, nu matas det på fasta tider och redan i morgon ska de testa att gå över till tre-timmars intervall. Dagens matchvikt ät 1360 gram, snart lika tung som en och en halv liter mjölk. Som ni ser på filmsnutten är det inget större fel på sugreflexen så att mata med flaska lär nog funka.



Som huvudstöd har han numera den underbara Bukowskinallekaninen som han fick av gulligaste kollegorna på GreenTech Park.



På 2 veckorsdagen igår fick han vara utan alla konstigheter för första gången, helt naturell bebis!
Mycket mysigt!!



Och hans mamma fick äntligen lite kvalitetstid med världens finaste Peppar. Första gången hon träffade mig efter traumaförlossningen satt jag bara på golvet och grinade ner hela pälsen på henne så jag tror att hon blev nöjd nu när hon fick mysa baklucka med sin gamla vanliga matte igen. Hon är bästa tröstaren i världen, det övade hon in redan när min mamma gick bort för sex år sedan.

Allmänt | |
Upp