Lundmyrshopping och skrattanfall

Jäklar vilka klipp vi gjorde på Outletbutiken på Gärdet idag! Fokuserade endast på Lundmyr of Sweden men det fanns flera andra jättefina, dyra märken också. Tyckte att vi fick väldigt mycket för 450:- faktiskt:Den här bodyn var riktigt smart faktiskt. Flera nivåer på knäppningen så att bodyn kan passa flera storlekar i rad.Lite standard-Lundmyrsgrejer blev det också, i rätt storlek nu. Han kan inte riktigt komma i presenterna vi fick av släkten när han låg på NEO längre ;-)

Första paret kallingar (känns lite ovärt när han ändå har blöja och body men alla tuffa killar har väl kallingar med Älskling på röven antar jag ;-)

Första badbrallorna inhandlades också, även dessa har Älsklingstryck på rumpan.Laddade upp med shyssta regnbrallor inför hösten på dagis ocksåVar tvungen att fråga vad SÖPÖ betydde men det vet säkert ni kloka läsare redan ....?I sista sekunden lyckades jag få tag på en liten trasa till mig själv oxåI övrigt så har lördagen ägnats åt vuxentävlingen att få Oskar att garva så mycket som möjligt. Linda leder!


Hagel, intim kontakt med stressgose och undanröjning bland papper

Hagelstormarna som avlöst varandra idag gav oss en extra stund sittandes i bilen för att filosofera huruvida en rosa kudde är bättre än ett snöre eller inte.... vi kom aldrig fram till något slutgiltigt resultat men tillslut tog haglet slut så vi la ner den diskussionen och gick och handlade mat istället.Eftersom det inte gick att hitta en vanlig, simpel, jävla pärm i hela Vallentuna så fick vi dra iväg till Arninge också. Där hittade vi förutom en pärm och ett hålslag även en EXAKT likadan stress-mjukis-lekis-grej som Max hade och som Oskar älskade när vi var i Mantorp förra helgen. Dessvärre hade Max lite problem med att låta Oskar låna hans grejer så han drog helt resolut av sig blöjan, tog sin stress-mjukis-lekis-grej och gnuggade den på snorren ett par gånger! Efter det tyckte jag att Oskar kunde leka med sina egna saker .... han stoppar nämligen allting i munnen .....Jag har ägnat den mesta tiden i kväll åt att sortera upp i livet. räkningar, Skatteverket, Försäkringskassan, flyttanmälningar, adressändring, eftersändning, försäkringar, kommunpapper, BVC-möten, dagiskontakterna, försäljningsavtal med tillhörande veterinärpapper, Peppars alla papper och kvitton .. bla bla bla ... tråkigt, nödvändigt och sjukt skönt nu när det är under kontrollNu TREO och godnatt. Det är något skumt i kroppen alltså. Feber till och från, huvudvärk från helvetet och galet illamående ett par gånger per dag ... konstigt. Bäst att försöka sova bort skiten.

Igår strålande vår - idag väntar spöregn/snö

Tur att vi har hunnit njuta av våren ett tag för nu verkar det vara skitväder grande på väg. SMHI hotade med 5 cm snö här i helgen .....

Igår hade vi i alla fall utomhusaktiviteter hela dagen. Tyckte att jag var så frisk och stark när febern hade försvunnit så jag krattade häckar och fixade som fasen. Tog ut sin rätt idag med feber, huvudvärk och ont i kroppen igen ... smart Sofie


Framsteg!

Oskar kravlade själv, framåt över halva lekmattan nyss. Tack vare den åtråvärda lekväggen vi fick ärva efter Max. Tackar för det!Efter 20 minuter blev han så trött så att han bestämde sig för att ryggläge och bitgrepp var ett bra sätt att vila upp sig på innan vi tog tag i krypträningen igen. Otroligt roligt med bebis idag :-)Härligt övergick i slitsamt

Har haft en riktigt härlig helg hos Pär och Hilda i Mantorp. Strålande solsken, massor av djur i alla dess former och storlekar, blåsippor, tussilago och ett underbart snällt barn. Kan inte blir så mycket bättre, vi toppade dessurom med grillkväll på fredag och pizza på lördag samt lite rött. Sov som en sten de timmar jag fick sova och hela tänket kopplades om lite, det var väldigt skönt. Dessvärre verkar K-tangenten på datorn ha ledsnat över helgen som om det är missade Kn någonstans så är det troligen för att det sitter en bit majskrok eller liknande under den ... fiiint, den är ju hela fyra månader gammal den här Macen..

De senaste 4,5 timmarna har jag bara röjt, sorterat, strukturerat om, stuvat in kläder, bäddat om alla sängar, dammsugit, placerat ut nya lekmattan (som inte är helt enkelt i ett minihus), gjort plats för enorm lekvägg, tvättar konstant, tröstar ett övertrött barn, rensat en bil från vanlig skit efter resa och så även den finfina bonus-fruktdrycks-spyan som Oskar bjöd på mitt på motorvägen, skurat en bilstol och halva bilen invändigt.... nu är det två väskor med kläder kvar och lite sista putsen på bänkar och skit sedan däckar jag.

De två sista väskorna står fortfarande kvar, tog en paus från bloggen för att fixa det sista men orken har gått och lagt sig ihop med Oskar eller nåt.Fruktdryck i sin korrekta form ihop med barn i bilLite nya lekgrejer (ja, han välte såklart ut vattnet i Peppars skål eftersom hans mamma är dum i huvudet och lägger barnet framför skålen ...) och en tredjedel av alla påsar och grejer. IKEA skrattar hela vägen till banken ikvällJag gav mig själv en liten belöning idag, tyckte att jag var värd det efter Ikanohysteri med två kids och en miljard galna-nyrika-på-lönehelgen människor. Bästa extrabonusen för helgen var nog ändå att få träffa finaste Empan igen, det var två år sedan sist. Min lilla pussunge har ju blivit vuxen, blir lika förvånad varje gång ;-)Nu svimmar jag av trötthet snart så godnatt!

3 badpojkar i Mantorp


Dagens solstrålarTrots shoppingrunda i Täby Centrum och en galen stund på syrrans jobb så var han såhär go och gla på eftermiddagen. Kärlek!

Btw. På Lindas jobb är det fullt ös, se klippet. Härliga de är, inga problem bara glädje!


Babysittingterrier eller vad sa ni?
Underbar och älskad av alla nu i kväll
Otränade muskelgrupper har väckts upp idag

Driva ut förkylning med massivt kroppsarbete verkar funka ganska bra för mig, Oskar väljer sovalternativet fast han har minsann varit med ute sedan 09.30. Tittar med stort intresse på medan vi jobbar häcken av oss bokstavligen, kommer också med lite goda tips och dregel från vagnen då och då. Nu sover han som en sten. Tar hårt att vara arbetsledare.Många häckar, långa häckar, många rabatter, kanter och vinklar på en så här stor jäkla tomt. Syrran och jag har väl fixat på ungefär en fjärdedel idag och då har vi jobbat konstant i fyra - fem timmar :-0

Ja, just det, sedan fick pappa den geniala idén att montera loss poolöverdraget som ska in på reparation. På skulle istället det gamla skitöverdraget så länge. Men först skulle alla astunga frogolitblock upp, mysigt med pool .... på sommaren när den är fixad och klar

Poolöverdraget var ett helvete kan jag säga. För det första är det sjukt bångligt, stort och motsträvigt, för det andra är det jävligt tungt och för det tredje blir det oövervinneligt när det har sjunkit till botten med hela ena långsidan. Pappa skulle dessutom försöka övertala mig att dra det rätt med de där finurliga snörena som ska pillas in under stål-listerna längs sargen. Man kan väl säga att jag satte ner foten här litegrann, blev skruvdragare och skruv rakt igenom dukhelvetet och ner i sargen istället, my way!

Tur att vi hade Peppar som assistent annars hade vi aldrig klarat av allt idag ......

Nu förbereder syrran och jag en riktig tacofrossa och sedan får det fasen bli lite soffhängande om sonen tillåter. Nackdelar och fördelar med hans sovtider. Jag försöker få allt gjort i ett jäkla tempo när han sover och sedan vill han såklart ha megaaktivering av mig när han vaknar, känns lite som att jag kör fullt ös gånger två här.


Egoboost .. jorasattde typ eller nåt

Sjukt patetiskt att Isabella Löwengrip ska utses till någon typ av fördedöme för unga tjejer. Jag mår illa. Prestationsångest grande för alla som vill vara som henne, man är inte helt okej nämligen om man inte kan köpa en väska för 32 papp vartannat år eller så --- kräks!


Första lasersvärdetCoolt! Oskar fick sitt första svärd idag. Vi kryptränar med det grande. Tvärtemot alla genusregler så får min son ett svärd istället för en sten eller något annat som passar genusreglerna


Tiden går fort när man har roligt och även nu tydligen

Nejvars, så tråkigt är det inte men det mesta jag har gjort i veckan är städning, plockning, tvättning, matlagning och trådgårdsrensning. Har iofs gjort det med glädje eftersom solen fullkomligen har bombat Haga dessa dagar. Både Oskar och Peppar är ute flera timmar varje dag. Peppar njuter i fulla drag av att slippa trapporna och att kunna ligga och sola från 08 till 16 varje dag. Skön pension för liten, envis, lat och vidrigt bortskämd bullterrier.

Plockar efter galet barn hundra gånger per dag!
MEN för varje gång jag gör det så tränar ju han motoriken. Har fått lite tvångstanke över det där med att han inte kryper än. Han är ju 9 månader nu men skulle egentligen bara ha varit 7 månader så jag vet inte riktigt hur jag ska tänka här. Sedan är det nu flera personer som har upplyst mig om att ifall barnet inte kryper så missar de ett jätteviktigt steg i utvecklingen och kan få läs- och skrivsvårigheter bland annat.

Hör tydligen ihop med att de ska utveckla det där med att flytta varannan ben och varannan arm, då arbetar båda hjärnhalvorna och det är det som är avgörande sedan när man kommer till pratet har jag förstått. Skit också, nu kryptränar vi varje kväll i hallen i Storhuset. Kanske ingen metod att rekommendera men jag slänger ut pyttesmå korvbitar till Peppar längre fram i hallen så att hon rasslar runt och letar. Då blir Oskar hysteriskt intresserad av att ta sig dit och börjar kämpa som attan, snart kanske han kommer på rätta knycken och hunden är glad för varje dag han inte kommer på den .....Idag rensade jag även syrenhäck, pedantiskt. För att sedan få höra att "du behöver ju inte rensa inne i häcken, det blir ju ändå jord sedan" BRA att hyresvärden pappa upplyste om det EFTER att jag var klar.

Rensade systers garderober ..... fem sopsäckar blev det!
Borde kunna hitta någonting där som kan agera vårjacka till mig. När jag åkte från Lidköping var det ju liksom kallt så jag går omkring i min Timberlandjacka för arktistemperaturer ... svettigt kan jag säga

Annars så har jag ju även rensat ut tre sopsäckar och två kartonger onödigt skit härifrån Lillhuset. Säkert minst fem katonger kvar. Måste skapa lite ordning här för jag vet inte hur länge jag och Oskar och Peppar får bo här. Hyresgästen har ingen brådska om man säger så. Tur att jag är mammaledig annars vet i fan om jag hade orkat bo så här litet så länge.

På ledig tid sitter jag och filurar lite på hur jag ska fixa till i nya huset. Känns jättekul nu men jag vet ju att när man väl satt igång projekt renovering så tröttnar jag ur efter en tredjedel av tiden .... Nytt golv på hela övervåningen ska i alla fall läggas innan vi kan flytta in. Heltäckningsmatta från 1652 där nu.

När jag tar svängen ner till Hilda nästa vecka så tänkte jag tvinga med henne till Ikano. Saknat det affärsområdet rejält. Allt viktigt samlat på samma ställe och dessutom IKEA!!!! När man bor i Lidköping så är IKEA två och en halv timmes resväg bort, det suger när man har barn som växer. Har en liten lista på cirka femtio olika säkerhetsgrejer som ska införskaffas till huset. Det kan bli en spännande shoppingtur med Max 2,5 år och Oskar 9 månader... tålamod tror jag måste vara ett ledord här

Matlagningen kanske var överdrivet sagt för jag har mest käkat ravioli senaste dagarna. Men igår lyckades jag med en suverän omelett! Ost och skinka med lite, lite Milda mat i, blev perfekt fluffig och ingen sådan där bränd äcklig botten. Rörde i den hela tiden på plattan och körde klart den i ugnen sedan. Supernice!Nu vaknar Oskar the Boss så nu bara slänger jag in tre vårbevis lite snabbtVårjacka
Måndag var det visst idag eller nåt

Dagarna känns som en homgen ström av bebistid som bara rullar på 24/7. Under de timmar Oskar sover så har jag numera (from förra tisdagen) bytt ut dammsugare, TV, trasa och mopp mot jobb. Riktigt jobb. No more TV-sittande med lilla O. Nu aktiverar vi grande både inomhus och ute och får fina sammanhållna sovtider, utmärkta jobbtimmar. Är säkert olagligt att säga så som mamma"ledig" men jäklar vad skönt det är att göra någonting eget. Som sitt jobb till exempel. Ett jobb som jag kan och som jag är himla bra på. Efter 18 år (!!) i branschen så känner jag mina kunder rätt så bra och resultatet var inte så skitaktigt heller, på tio timmars effektiv tid hade förra årets resultat passerats rejält. Från noll till succé på mindre än ett dygn. Jag älskar att jobba. Jag älskar min bebis. Någonstans här framöver kommer allt detta älskande mötas i en tid av dagis och kontor. Ställer mig lyckligt ovetande till de problemen nu och väljer att se det positiva i alla delar.

Kram och godnatt!


Hyggligt skön söndag faktiskt

Trots allt så verkar det ju som om livet går vidare. Skönt men konstigt samtidigt. Har haft en jäkla bra söndag idag i alla fall. Syrran och Oskar och jag har grejat som fasen. Först en timmes promenad nere vid SjöängenSynintrycket bedrar!! Det var snorkallt och blåste som helvetet. Men fint och säkert nyttigt att få sklallen urblåst.

Efter den prommisen så startade jag och Linda stora köksprojektet med potatisgratäng och grejer. Linda var jätteredig och fixade all potatis själv. Tänk vad bra det kan gå om man bara låter det ta lite tid...

När grantängen var i ugnen och syrran satt och kollade film och Oskar sov ute i solen så passade jag på att jobba med mitt "riktiga" jobb en timme. Blir bra det här tror jag.

Eftermiddagen tillbringades på stora altanen i ful sol och helt vindstilla! Vi gillart! Oskar gjorde premiär i gåstol utomhus, det gillade han kan jag säga. Obs. Han har skor, jag hann bara inte byta just då när tillfället var så prima. Kvalar inte in i perfektaföräldrar.se riktigt än är jag rädd..

Mamman hade också lite eftermiddagsmys .... sanering av barnvagn efter promenad förbi stallen som lämpligt nog grävde bort sina gödselstackar idag :SNu ska jag tvångssöva mig själv. Är galet trött och skulle behöva sova till 10.00 i morgon. Finns inte på världskartan är jag rädd. Oskar, väckarklockan, Samuelsson ringer runt 06.00 så sov gott hörrni!

Vill för mycket

Jag vill vara en skitbra mamma, jobbar på det 24/7 kan man säga. Lite svårt att veta hur jag exakt ska vara och göra men så länge bebis är en solstråle största delen av dygnet så kan jag ju inte ha gjort så jäkla tokfel i alla fall. Lagar till och med hemlagad mat ju, borde bli bonuspoängDessutom var jag på Apoteket idag och införskaffade salvor för 300:- till röd rumpa. Denna röda rumpa har "luftats" i stort sett hela dagen idag. Fint resultat med två skitar i det fria och en tvättmaskin som går järnet nu. Skönt att slippa skriva upp sig i kö på en tvättstuga en dag som denna!Jag vill också jobba! Saknar mina kunder, saknar min oordnade typ av struktur på kunder, produkter, aktiviteter, nyheter och marknad. Skit detsamma om det görs via avancerade system eller via utrivna blad ur ett kollegieblock. Fick ett litet uppdrag i tisdag eftermiddag. På två dagar hade jag et resultat på dryga 75.000:- samtidigt som jag är mammaledig! Tänk vad mycket man kan göra på tre jobbtimmar per dag!

Jag vill även hinna med min lillasyster. Kanske den viktigaste anledningen av alla till att jag flyttade hem igen. Tar lite tid att hinna med allt bara, jag försöker järnet, jag lovar. Oskar och jag var i alla fall och hälsade på Linda på hennes jobb idag, alltid något säger hon med kasst samveteJag vill
vara den perfekta hundägaren. Den som aldrig skäller på, puttar undan eller beordrar sin hund. Förlåt mig Peppar men du är så sjukt envis och mitt framför fötterna just nu så vi är inte helt kompisar. Tycker att hon kunde vara lite nöjd med enorm tomt att loyda runt på samt prommisar till naturreservatet varje dag... men njaej ...  Igår fick hon sova i min säng. Som tack för det väckte hon oss alla klockan 04.15 genom att röja täcken och ligga och äckelsmacka med munnen gaaahhhhhh  ... i natt sover hon i sin säng! Perfekt ligger långt bort, men hon är fan i mig ingen perfekt hund heller så udda kan vara jämt här känner jag. Älskar henne högt och innerligt trots allt .... det är därför jag försöker låta henne få sova i sängen och ångrar mig bittert vid 4-tidenJag vill också ha frid omkring mig. Jag vill vara ensam och lugn. Det får jag här på Haga!

Ha en skön fredag!

Att jobba med bebis .... sälja en häst och försöka vara lycklig

funkar ju faktiskt!

Om bara jag biter ihop och gör allt på Oskars sätt. Det vill säga röjer musten ur honom, handlar, promenerar, leker, gåstolar oss, jagar hund och låter honom demolera pappas hus. Då får jag två-tre timmar per dygn att jobba på ..... Men det är kul, sjukt kul att börja jobba lite grann igen. Nystart i bebiskoman på något sätt.

Försökte dopa honom idag på dagen medfunkade sådär ...

han sov iofs 1,5 tim men det gör han ju på Sempervälling också. Blev lite konfys på den här varianten faktiskt. Oskar har ju käkat Nestle sedan NEO-tiden med alla ProNan och Nan1, Nan2, Nan2 Pro osv... sedan fanns det inget Nestle att gå över till utan då var det Semper som gällde från 3-4 månader, nu kom de alltså igen med GodnattVälling från 6 månader.... jaha och bebisar mellan 3-4 mån upp till 6 mån ska dricka vatten då eller? Nan är ju modersmjölksersättning, välling är en helt annan sak. Borde det inte finnas ett vällingalternativ för bebisar som är 4 månader och vill ha mer än Nan?

Köpte i alla fall GodnattVällingen idag för att testa. Jämfört med Sempers Mild Fullkornsvälling havre var den här jäkla blaskig och gav mest en äcklig, klibbig hinna över både Oskar och mig och sängen eftersom den innehöll majs. Hatar majs, hatar majskrokar och önskade att Oskar skulle hata det också.

Igår när han hade moffat i sig krokar och druckit vatten så hade han tappat en krok framför sig. Resultatet blev en fastklistrad bebis i matstol .... majs kan användas som lim eller kanske en ekologisk variant av silvertejp? Öppet förslag till uppfinnarjockar.

Nu ska tjejen som går upp 06.00 med bebis och jobbar järnet på hans sovtider och däremellan handlar o går med hund och skiter i att städa, gå och sova!! Lyckades misslyckas med att tända i den lilla usla gjutjärnskaminen nyss också så nu sover vi med fullt ös på direktverkande el eftersom det är full storm utanför, mardrömmar att vänta!

Ambra mår bra btw! Felicia från Lilla Hästskolan smsade nyss och sa att hon hade släppt henne på lösdriften i morse och att hon var så cool. Hon såg lycklig ut och kom överens med samtliga andra kusar enligt henne. Gud så jäkla skönt. Älskade Ambra. Jag lyckades nog hitta ett äkta hem till henne tillslut.Rekordtisdag i känslor typ

Vaknade stressad redan vid 04.30. Kastade mig upp och kollade att Oskar andades, tvångstanke. Sprang ut i köket och kollade att Peppar levde. Alla mådde bra såklart men min sömn var ju helt förstörd. Låg och vred mig i snurrade lakan i två timmar. En halvtimme senare vaknade lilla O. (minussidan)

Väntade och väntade och väntade på tre viktiga besked idag.

Stört slitsamt och stressande att gå och vänta. För det första var det ett besked om i fall att en knöl på en nära släkting/vän eventuellt kunde vara cancer, det var det inte. Tack högre makter för det! Extra bonus på plussidan var att kusinbarnet Björn fixade körkortet idag också, GRATTIS!

För det andra var det transporteringen av Ambra som skulle ske idag, jag försökte ju vara kvar hemma så att jag skulle kunna lämna henne själv, tyvärr var det inte möjligt. Det gick sådär kan väl säga. Väntar nu på besked från köparen i Skåne att allt är okej med henne. (minussidan)

Citat från Sabina

"Hästen jag skulle leverera till axvall för vidare transport till skåne, bestämde sig för att hoppa över bommarna. Slutade med att hon efter att jag dragit ibomutlösaren fick en häst som sprängde bakdörrarna, och sen sprang lös utanför axvall och de stora vägarna. Allt slutade bra och hästen gick på lastbilen direkt och är nu påväg. Och jag är en erfarenhet rikare. Obs 183 cm i manke häst över bommarna är inte roligt!!

Helt sjukt men trailern klarade sig galant och hästen fick lite mindre hår på frambenen. Som vanligt slutar det bra, måste bara jävlas på vägen jämt. "

För det tredje var det en jobbgrej som jag ville ha igenom för två veckor sedan, idag kom den äntligen. Nu har jag hela tre dagar på mig att fixa det..... (plus och minus)

Huvudet fullt, mitt i en separation, bor i sommarhuset och har en bebis på speed dygnet runt, det tar ut sin rätt så jag går och sover nu tror jag bestämt. En dubbel Treo och lite Valeriana först bara...

Imorgon vill jag ha en jobbdag. Blev så himla taggad av att starta upp lite igen. Någon som vill barnvakta lite kanske?


Med sorg i hjärtat lämnade jag Lidköping idag

för att inte komma tillbaka på länge.

Det är en helvetesresa att göra ensam med bebis och hund och sjukt mycket packning. Men, vi fixade det även idag. Tack Kristina som kom och gosade och matade Oskar en stund så att jag hann packa i morse. Och tack Sabina som skickar iväg Ambra på tisdag. Det var ju liksom därför jag åkte ner igen förra helgen, för att få kunna mysa mule en sista gång.... Tyvärr fungerade ingenting som jag hade hoppats på så nu sitter jag och Oskar och Peppar i sommarhuset tills hyresgästen i Farmorshuset behagar flytta ut .... Tack Hilda för att du kom med ett så himla gulligt förslag, tror dock inte att det hade varit så populärt om jag landade i Mantorp. Väldigt snällt av dig och hälsa han där hemma och tacka.

Tur att jag har en riktig gladskit till unge i alla fall. Sova fanns inte i hans agenda idag. Han stoppar de flesta lipattackerna faktiskt.Han passade på att röja loss ordentligt hemma hos morfar. Skitkul med badrumsrenovering! Sticksågar och spikpistoler i långa rader .... bästa kompis med Harald blev han i alla fallVi hann med att sola lite på Playan ocksåSen blev alla aströtta och jag stod kvar med sopsäckar och IKEA-påsar fulla med packning som ska stuvas in i ett redan fullt sommarhus ... nice


Ikväll är jag liten, ledsen och stark på samma gång - godnatt

Förlorat allt men vinner nytt, så hopp finns, fast inte nu ikväll.
Nu vill jag bara lipa i tysthet på min kudde och höra Oskars jämna små andetag från spjälsängen bredvid.

Avancerad babyträning

Först ska vi ge Oskar lite Brainpower!
Lät ju bra att det fanns sådant på en CD-skiva tycker jag.....Sedan måste jag övergå till växaträning.
Han ska lära sig att gå och växa till sig en decimeter eller så på längden
Fixar vi lätt såhär på lördagskvällen så i morgon kan han ha vårklädernaKvällsmaten blir en repris av gårdagens, smördegsinbakad fläskfilé med pepparrotsost, vitlökskroketter och Café de Paris-sås


Shoppinglördag med storkillen

Coolt att behöva köpa hängselbyxor och vindjacka åt lilleman. Det var inte länge sedan jag letade kläder i storlek 38-40 :-0 Vi har varit på stan i flera timmar, Oskar och jag. Galet fint väder och massvis av folk, spännande som attan och brukar resultera i en megatrött liten kille. Nu hör jag dock ett asgarv från sovrummet ...

Började dagen som den solstråle han ärSjukt jobbigt att shoppa dock ...Vi borde kanske ha investerat i en större mössa också, både Oskar och jag bröt ihop i asgarv igår kväll när vi så hur liten den gamla varSockerbloggande är inte min grej

Så därför tänker jag inte skriva något pluttenuttigt om min son idag.

Därför blir den här bloggen himla kort.

Trevlig lördag på er!

Är det här verkligen jag?

Dagens temperatur gav mig tydligen nytt liv eller något.Har hurtat runt med unge och hund ute mest hela dagen.Oskar fick på sig vårkläder för första gången!
Vilket sedan när vi gick runt i affärer fick mig att få ångest ... Alla andras knoddar låg eller satt i åkpåsar och med mössa och halsdukar ... dålig mamma? Min kille var i alla fall varm och glad när vi kom hem så jag antar att det var okej

Mellan varven har jag studsat upp och ner i tvättstugan. Tack gode gud för att vi snart bor i hus med egen tvättstuga! Någonstans här hann Oskar med att käka köttfärssås och spagetti (från en simpel burk, ve och fasa)Sedan blev jag besatt av "husligammansyndromet" och lagade hemgjord smoothie på jordgubbar och banan som efterrättNär han eftermiddagssov fortsatte jag med hans kvällmat....som tillslut blev en puré av potatis, morot, broccoli och fem stycken köttbullar. Alltså, det tar fan i mig emot att smaka på allt man ger sin bebis ibland. Även fast jag visste vad som var i så blev jag helt blockerad över att smaka. Köttbullar i puréform är inte min grej. Med en sammanbiten grimas så gjorde jag det i alla fall, han kommer inte dö av det men det är knappast en rätt för Sveriges Mästerkock kan jag säga.

Efter det så fixade jag kvällsmaten till oss vuxna som föga förvånande blev potatismos och köttbullar med brun/gräddsås.

Vågade laga mat till honom själv utan att ens ha läst det här innan, det var väl modigt va?Sedan när jag hade läst artikeln så insåg jag att det bara vara omslagsrubrik. Synd, för det hade varit bra med lite tips och råd ibland. Inte bara känslan av "vi gillar lika allihopa så att ingen kan säga att vi har en åsikt" Summan var att hemlagat vs burkmat blev oavgjort ... jaha, spännande artikel... or not

Som avslutning på den här präktiga dagen med vissa inslag av sarkasm så ska vi enligt konstens alla regler och alla barnböcker bada (för det man inte göra när som helst på dagen utan det måste ske på kvällen tydligen) och läsa. Läsa är otroligt viktigt har jag fått lära mig. Känns konstigt att läsa för en kille som bara käkar upp sidorna men what ever, jag läser väl då och sedan samlar jag upp dreggelsmulorna av sidorna och sätter ihop till en ny bok då.Tjing!

RSS 2.0