Pappakontakt

Idag träffades Olof och Oskar igen efter tre månader. Det var ett härligt möte. Bara skratt och glada miner, Oskar showade allt han kunde och visade sig på styva linan ordentligt. Pappan var genomsvett på 10 minuter och ansåg att allt var dödsfällor, till och med maskrosorna...

Kul att kunna ha någon typ av normal kontakt igen efter en uppslitande separation. Vi är trots allt bästa vänner. Hoppas verkligen att det här kan hålla i sig.Födelsedagspresenterna var goda ....
Nytt album


Kika om ni vill - Klicka här då!

Dina tramp på golvet saknas hjärtat

Vi saknar vår hund så att vi går sönder här hemma. Oskar bara kastar sig fram mot hundar för att mysa päls. Helt farligt men jag förstår honom, självklart fångar jag honom och låter bara snälla hundar hälsa men hans saknad är uppenbar. Min saknad är enorm, värre än jag kunde ana


Underbar sommardag!

Fantastiskt väder. Trevligt fika med kusin, glad bebis, fin trädgård, snälla tanter och roliga kor. Så har våran onsdag varit hittills :-)Flyktförsök pågår ständigt, inne är trist, äta gräs och stenar är roligareMorgonpromenaderna blir bara finare och finare. Vil aldrig att våren ska ta slut!Korna är utsläppte nere vid Sjöängen nu, detta måste undersökas närmareFast deras badkar var det bästa av alltNu ut i solen igen! Har tagit ledigt från uppackandet av kläder idag.

Härlig känsla!

Känns så fantastiskt bra att ha möjligheten att låta Oskar växa upp på landet. Känner igen min egen barndom i det han gör nu, vi växer upp på samma tomt han och jag, helt underbart. Han växer så kopiöst snabbt nu. För tre veckor sedan kröp han inte ens utan vara bara en lat liten slemapa som låg och gurglade. Nu är han helt plötsligt snart ett barn och inte en bebis längre! Kryper järnet, ställer sig upp mot saker och har lärt sig att ramla lite mjukare än platt fall baklänges, raklång .... Vi tillbringar dagarna ute så mycket som möjligt och nu tror jag att han börjar vänja sig vid gräset, han var livrädd för det första gångerna.

Krävs en del säkerhetsanordningar i ett tvåvåningshus där ytterdörren står öppen så fort det är sol.Nytt husdjur har han skaffat sig tydligen....
Jag tyckte ju att Peppar o Ambra var bättre men vad har jag att säga till om?
Uppdaterade album


Våralbumet - KLICKA HÄR!Renoveringsalbumet - KLICKA HÄR!


Det börjar likna någon typ av hem snart


Vill du se bilder så klickar du HÄR

Foton med kommentarer

Håll tillgodo med FB-albumet så länge. Skrivit längre kommentarer till varje bild, blir nästan som en blogg :-)

KLICKA HÄR NU DÅ!

Ha en skön kväll för det ska jag ha i friden i ett nystädat och (nästan) färdigmonterat hem.
Lite hockey, en varm dusch och en nybäddad säng står på schemat.


Tänket har tagit slut och bloggandet har därmed avstannat en aning

Har ingen ork kvar när dagen är slut. Oskar somnar sent nu för tiden men vaknar lika tidigt, han sover igen det på dagen och då jobbar jag som fasen. Med andra ord så sover jag lite, jobbar som fan, försöker vara glada/hurtiga mamman, lagar hemlagat kär till Oskar och slappnar av lite med FB på kvällen så där ligger alla renoveringsbilder för den som är intresserad * FOTON FRÅN HAGA! *

Tacksam!

Har varit så jäkla ledsen över Peppar och alla jobbiga omställningar samtidigt som jag har slitit som ett as med renoveringen och haft Oskar 24/7 så jag har glömt bort att tacka alla underbara, snälla människor som har hjälpt mig genom allt och fortsätter hjälpa till. Dags för en uppryckning så här kommer ett bloggtack i alla fall. Alla kommer även att få en stor kram nästa gång vi ses!

TACK - Sabina för allt du har ställt upp med, stallplats, hundpensionat, transport av Ambra, leverans av mina däck, packande av mina hästsaker, ständig support genom mina totala sammanbrott och det största av allt - du räddade troligen livet på Oskar!! Hade inte du kört som en blådåre så kanske det hade varit försent. Jag står i evig tacksamhetsskuld till dig!

TACK - Kristina för att du har supportat och för att du kastade dig i bilen och kom och hjälpte mig med Oskar den där söndagsmorgonen när vi flyttade för sista gången.

TACK - Lena för allt stöd under lång tid och att du har orkat agera jourhavande medmänniska till mig när som helst på dygnet.

TACK - Hilda för att du funnits där hela tiden och för allt jag fick till Oskar. Det räddade renoveringskassan en del.

TACK - Johan för att du självmant erbjöd dig att börja packa alla mina och Oskars saker och montera ner möblerna. Plus att du åker omvägen till stallet och hämtar sadeln och det andra. Det är guld värt på lördag när vi bara har några timmar på oss att rodda upp allting.

TACK -Pappa för alla timmars hjälp i huset och med Oskar, för inköp och montering av ny toalettinredning samt inköp och läggande av golv. Och inte minst för resan till Lidköping på lördag med allt släpande med möbler.

TACK - Lillasyster Linda för ditt oändliga tålamod med Oskar. All gåträning, krypträning och allt bärande. Utan ditt engagemang hade jag aldrig hunnit måla klart i huset.

TACK - Moster Inger för att du tar promenader med lilla O då och då. Har också gett mig tid för att renovera klart.

TACK - Harald som mitt i ditt eget byggprojekt med hus tar dig tid att specialdesigna och bygga trappräcke och grind till övervåningen.

TACK - Mats som gav mig möjlighet att få hit mina jobbsaker från Skara som annars hade fått åka sopbil. Känns otroligt skönt att du räddade grejerna.

TACK - Lotta och Eva-Marie som gav mig möjligheten att ge Peppar det bästa möjliga slutet.

TACK - Anna för att du har styrt upp allting med jobbet, försökt få folk att tänka korrekt, fixat operatörsbytet samt att du samtidigt orkade bry dig om mig o Peppar så mycket så att vi fick blombud på hennes dödsdag.

TACK - Olof för att du gav Oskar TVn. På tidig morgon och vid läggdags är den väldigt bra att ha.

Avslutar med att tacka min hund som låtit mig gråta ut i hennes päls när som helst när det behövdes. Hon så saknad.


Ta vara på vårkänslan!

Härlig himmel över Haga nu ikväll. Sitter ute på min lilla stol på Lillhus-altanen och njuter av friden som infinner sig när Oskar har somnat, han är nöjd och belåten efter en dag full av aktivering, gåträning och mängder av nya människor. Var på vårfest på systers boende och det var fullknökat med folk till sista sittplatsen, vissa i personalen fick sitta på drickabackar men alla var glada och åt mängder av lyxig buffé. Oskar var helt hänförd av allt nytt och totalglad, mycket nöjd med den rökta skinkan och potatissalladen var han också.Vi försöker ta vara på vår/sommarkänslan till fullo och är i stort sätt ute hela dagarna. Sänghäng med TV bara en halvtimme på kvällen och en kvart med Nyhetsmorgon medan jag sminkar o klär på mig. Känns som att han har fått någorlunda vettiga rutiner nu.

Hoppas att han är dopad med D-vitaminer för till helgen blir det inte lika underbart har jag förstått.... fast nu kollade jag på yr.no och smhi.se och det verkar inte så illa som olyckskorparna sagt ju! 10 grader och lite regn men sedan spricker det ju upp och blir soligt igen. Inget snöblandat regn som folk hotade med och inga 4 grader heller om man ska tro på prognosen som är nu ikväll i alla fall.

Har en släng av ångest ändå, som inte har med väder att göra... På lördag åker jag ner till Lidköping och hämtar hem mitt liv. Första gången jag lämnar bort Oskar till någon. Känns svårt i mammahjärtat men jag vet att kusin Lena kommer att ta hand om honom som att han var hennes egen så egentligen har jag bara ångest som är egoistisk, kommer sakna honom helt galet. Tack Lena som kommer hit 06 på morgonen och stannar typ ett halvt dygn, utan dig hade jag aldrig fått hem hela lasset på en gång!

Kommer att bli tungt att packa och sortera Peppars saker, jag saknar henne så att hjärtat värker varje dag.Dags att söva mig själv. Sonen har sovit sedan 21.30 och kommer att vakna vid 06 så morsan kanske skulle vara smart och ta några timmars sömn själv men hjärnan går på högvarv så det funkar inte riktigt. 00.30 ä definitivt osmart som småbarnsförälder. Gör ett nytt försök NU!

RSS 2.0