Man vet att man lever

och hur man lever, med vilka materiella saker man lever med och vilka man kan vara utan. Sådant här lär man sig när man har haft tre hem på två månader. När man har flyttat från hus med trädgård till världens mest underbara lägenhet med utsikt över takåsarna och stor altan, mellanlandat hemma hos pappa på Haga i mitt lilla Lillhus (bara för att samla ihop spillorna av mig själv) och sen landat i en egen våning, ensam fast tillsammans med Peppar men med en djävla massa saker för mycket av allt!! Har ju jobbat på ett större boende inte på att krympa det jag hade till 60 kvm. Om än jäkligt välplanerade och snygga kvm men ändå .....

Tur att det finns djup i skåpen. Synd att grannarna just sa att "ställ INGET i förrådet för det är någon som bryter upp låsen en gång i veckan" Ehhhh okej ... ska tänka på det. Kommer INTE placera mammas guldsmycken där i alla fall..

Peppar & Ambra är mina närmsta, bästa, underbaraste och mest älskade just nu. Kanske mer älskade än vad de vill vara men de för stå ut med det en stund nu bara.

Godnatt!
Allmänt | |
Upp