Totalt städ-damp och totalt slutkörd

Kändes så himla rätt idag på dagen att flexa ut och göra "storröjet" här hemma. Nu bultar hela benen, ryggen, armarna och till och med håret gör lite ont. Känns i och för sig otroligt befriande nu, att komma hem till en våning som är helt ren, då menar jag ren från allt onödigt skit som har stått framme också. Alla så kallade prydnader (inklusive högar med fina magazin och så vidare) som inte passar in längre nu när det är vår är bortstädade till vindar och förråd. Flera Ikea-kassar till vinden med sorterade grejer, två sopsäckar med bröte och fula, för små kläder till soporna.

Torkat lister, skåp, fönsterbrädor, tv-bänkar och Tv-apparater, putsat alla speglar, skurat och polerat glasväggarna i duschen, handskurat badrumsgolven och alla rör ... ja ni hör ju själva, värre än värsta julstädningen typ. Rentvätt i enorma mängder sorterad och paketerad i rätt garderober och nu bara tomma, underbara tvättkorgar i en underbar och kliniskt ren våning med en solig altan. Ska njuta av renheten i ett par timmar innan jag söver ner mig själv. Vi ska vara uppe och i full fart vid 04.30 i morgon bitti. Ponnytävling i Jönköping står på lördags-schemat. Just det vi fixade ett däckbyte på båda bilarna också mitt i städet!


När jag hade lekt färdigt med legot fick jag äntligen åka tillbaka hem och skura golv, sicken belöning!

Avslutade städhysterirycket med ett en och en halvtimmes stallpass och en 45-minutare i skogen med Peppar. Nu är jag fasen värd minst en och en halv pizza tycker jag!! Som det känns nu ska den pizzan intas halvt liggandes med benen i högt i läge och ett ryggstöd, tyckte att jag hörde någon säga något om stödstrumpor för gravida nyss? Finns de sådana i formatet kroppsstrumpa?


Här avlämnades dagens sista krafter ...

Med en så här positiv bullterrier i släptåg ....



Ha en härlig fredag hörrni!!
Allmänt | |
#1 - - Carin:

Haha, kroppsstrumpa... De borde väl va den där "snygga" overallen du visa på din blogg för ett tag sen som tydligen ska va modern nu... ;)

Upp