Styrketräning i klätterställning

Strålande väder!!!
Varm, soligt och vindstilla.

Peppar är lite halvkass, stel och lite halt till och från så det får bli flera korta promenader idag. Oskar och jag drog iväg själv upp till Stadsparken och var ute i två och en halv timme. Helt underbart. Så himla kul att se hur han mer och mer tar in alla intryck och händelser. Han har blivit så himla stark i kroppen nu på sista tiden också, satt själv längst nere i rutchkanan och lekte, självklart med mamma på hyperalerten precis bakom men jag hade inte behövt vara där alls för han satt så klockrent och stabilt så.

Gungorna är fortfarande en favorit. Idag kom det dessutom en stor kille dit som gillade Oskar stort. Han gungade på gungan bredvid och gjorde grimaser och ljud varje gång hans gunga passerade lillemans, snacka om att det var det roligaste Oskar hade varit med om :-)



Innan storkillen dök upp så ägnade han sig mest åt att smaka på gungan .... undra hur mycket "skitrensarmagen" han fick i sig där ....



Vi jobbar ju på det här med magträning och att försöka börja krypa. Det funkar ju sådär här hemma kan jag säga. Tar en tiondel av en sekund så har han kastat sig runt på rygg och asgarvar ... I en klätterställning med lite uppförslut är det betydligt svårare att kasta sig runt. Perfekt gym för lat bebis med andra ord.



Nu är det sov och slapptid för samtliga så jag slänger mig i soffan en stund innan det är dags för nästa utgång, nu med både Oskar o Peppar, får väl sätta honom på närmaste soliga fläck här på parkering då .... stackars Peppar ska inte behöva släpas runt bara för att ktivera liten unge. Det ska bli så sjukt skönt med egen tomt snart!!

Ha en fortsatt skön onsdag!!
Allmänt | |
Upp