Att jobba med bebis .... sälja en häst och försöka vara lycklig

funkar ju faktiskt!

Om bara jag biter ihop och gör allt på Oskars sätt. Det vill säga röjer musten ur honom, handlar, promenerar, leker, gåstolar oss, jagar hund och låter honom demolera pappas hus. Då får jag två-tre timmar per dygn att jobba på ..... Men det är kul, sjukt kul att börja jobba lite grann igen. Nystart i bebiskoman på något sätt.

Försökte dopa honom idag på dagen medfunkade sådär ...

han sov iofs 1,5 tim men det gör han ju på Sempervälling också. Blev lite konfys på den här varianten faktiskt. Oskar har ju käkat Nestle sedan NEO-tiden med alla ProNan och Nan1, Nan2, Nan2 Pro osv... sedan fanns det inget Nestle att gå över till utan då var det Semper som gällde från 3-4 månader, nu kom de alltså igen med GodnattVälling från 6 månader.... jaha och bebisar mellan 3-4 mån upp till 6 mån ska dricka vatten då eller? Nan är ju modersmjölksersättning, välling är en helt annan sak. Borde det inte finnas ett vällingalternativ för bebisar som är 4 månader och vill ha mer än Nan?

Köpte i alla fall GodnattVällingen idag för att testa. Jämfört med Sempers Mild Fullkornsvälling havre var den här jäkla blaskig och gav mest en äcklig, klibbig hinna över både Oskar och mig och sängen eftersom den innehöll majs. Hatar majs, hatar majskrokar och önskade att Oskar skulle hata det också.

Igår när han hade moffat i sig krokar och druckit vatten så hade han tappat en krok framför sig. Resultatet blev en fastklistrad bebis i matstol .... majs kan användas som lim eller kanske en ekologisk variant av silvertejp? Öppet förslag till uppfinnarjockar.

Nu ska tjejen som går upp 06.00 med bebis och jobbar järnet på hans sovtider och däremellan handlar o går med hund och skiter i att städa, gå och sova!! Lyckades misslyckas med att tända i den lilla usla gjutjärnskaminen nyss också så nu sover vi med fullt ös på direktverkande el eftersom det är full storm utanför, mardrömmar att vänta!

Ambra mår bra btw! Felicia från Lilla Hästskolan smsade nyss och sa att hon hade släppt henne på lösdriften i morse och att hon var så cool. Hon såg lycklig ut och kom överens med samtliga andra kusar enligt henne. Gud så jäkla skönt. Älskade Ambra. Jag lyckades nog hitta ett äkta hem till henne tillslut.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0