Lundmyrshopping och skrattanfall

Jäklar vilka klipp vi gjorde på Outletbutiken på Gärdet idag! Fokuserade endast på Lundmyr of Sweden men det fanns flera andra jättefina, dyra märken också. Tyckte att vi fick väldigt mycket för 450:- faktiskt:Den här bodyn var riktigt smart faktiskt. Flera nivåer på knäppningen så att bodyn kan passa flera storlekar i rad.Lite standard-Lundmyrsgrejer blev det också, i rätt storlek nu. Han kan inte riktigt komma i presenterna vi fick av släkten när han låg på NEO längre ;-)

Första paret kallingar (känns lite ovärt när han ändå har blöja och body men alla tuffa killar har väl kallingar med Älskling på röven antar jag ;-)

Första badbrallorna inhandlades också, även dessa har Älsklingstryck på rumpan.Laddade upp med shyssta regnbrallor inför hösten på dagis ocksåVar tvungen att fråga vad SÖPÖ betydde men det vet säkert ni kloka läsare redan ....?I sista sekunden lyckades jag få tag på en liten trasa till mig själv oxåI övrigt så har lördagen ägnats åt vuxentävlingen att få Oskar att garva så mycket som möjligt. Linda leder!


Kommentarer
Postat av: s p i n d e l t j e j e n

Åh vilka fina grejer! Och vilket härligt pris! Gillas :)

2012-04-01 @ 10:35:27
URL: http://www.spindeltjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0