Ska vi säga så .....

Efter tre besök hos husläkare och ett besök hos en specialist på NEO, Danderyd så har samtliga konstaterat att Oskar är perfekt, syresättning 98% samt att lungor och allt växer precis som det ska. Skönt!
 
Men ..... idag så urartade hela Oskar här på kvällen. Han har varit lite trött och gnällig sedan i söndags men ingen direkt feber. Ikväll var han blossande röd om kinderna samt hade utslag runt båda armbågarna, hostade och snorade som ett härke. Ringde 1177 för säkerhets skull, hon konstaterade att han antagligen har Femtesjukan. Underbart. Nu snabbt få en diagnos från BVC eller VC och sedan troligen 10 dagars inkubationstid GGAAAHHHHHHHH
 
Själv är jag verkligen upplagd för 10 dagar med Oskar hemma samtidigt som jobbet kräver maximalt just den här tiden på året. Och JAG är faktsikt sjuk. Faktsikt mycket sjukare än Femtesjukan, som är ofarlig och inte gör direkt ont, den bara smittar som ett helvete. Själv fick jag diagnos bihåle- och öroninflammation plus en infektion i hörselgången, detta tillsammans resulterar i galen migrän till slut. Ska fortsätta mosa i mig 4,8 gram Kåvepenin per dygn plus cortison plus migränmedicin, sen så ska jag ta tag i Femtesjukan i morgon. Efter att ha varit uppe varannan timme och kollat Oskar så att han inte har fått skyhög feber.
 
Giv. Mig. Styrka
 
eller SNAFU, Situation Normal All Fucked Up
 
Tror att barnet mår rätt risigt faktiskt
 
 

Kommentarer
Postat av: s p i n d e l t j e j e n (och livet som nybliven mamma)

Men stackare!! Hoppas att ni båda mår bättre ASAP!! <3
Kramis

2012-11-28 @ 22:28:20
URL: http://www.spindeltjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0